diensten

Ons Aanbod

Onderscheiden is een must. Wij helpen je daarbij!

Website Laten Maken

Jouw website wordt gebouwd in WordPress zodat je met weinig moeite je eigen website kan beheren!

Lees meer

Ongeveer 30% van alle websites op het internet zijn gebouwd in WordPress. Dat is meer dan 1 / 4e van elke website die je op het internet tegenkomt. Dat zoveel mensen kiezen voor WordPress is natuurlijk niet zonder reden.

  • Zo heeft u keuze uit een groot aantal functionaliteiten waardoor voor bijna elk probleem wel een oplossing te vinden is.
  • Het beheersysteem is voor iedereen eenvoudig gemaakt om makkelijk uw eigen content op de website te beheren, voor bijvoorbeeld het toevoegen van blog posts, teksten plaatjes en nog veel meer.
  • De beveiliging van WordPress wordt elke dag een stukje verbeterd door vele ontwikkelaars verspreid over de hele wereld.

Het ontwikkelen van een site in WordPress is daarentegen weer een stuk geavanceerder en dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij zorgen ervoor dat u een mooie website opgeleverd krijgt met een strak design zodat u boven uw concurrenten uit kan steken in deze huidige markt.

Zie uw website als uw digitale voordeur en uw digitale visitekaartje. Wanneer een potentiële klant op uw site terecht komt is het van groot belang dat de site voor hem er aantrekkelijk uit ziet. Bezoekers maken in een paar seconde tijd de beslissing of zij op de site blijven of dat ze weer weg klikken. Het design speelt daarbij een belangrijke rol! Ook de structuur van uw website is belangrijk. Wij zorgen er voor dat uw website gebruiksvriendelijk is en dat uw nieuwe (potentiële) klant met een goede eerste indruk achtergelaten wordt.

Lees meer!

Social Media Uitbestenden

Laat uw SMM aan ons over en wij zorgen dat u elke dag gezien wordt!

Lees meer

Social Media is een enorm krachtige tool voor jouw onderneming. Het is belangrijk om jouw onderneming constant gezien te laten worden. Toch is social media wel een dingetje.. wij weten als geen ander dat ondernemers het vaak ontzettend druk hebben en dat social media daar vaak de dupe van is. Er wordt wel aan gedacht maar het wordt vaak aan de kant geschoven. Heb je eindelijk eens tijd… weet je niet wat je moet posten.. Door je social media uit te besteden hou jij je tijd over om bezig te houden met andere dingen en hoef je je niet druk te maken om wat je elke keer moet posten. Wij bedenken de content, laten het door jou controleren en we zoeken de beste tijden uit om deze content te posten zodat zoveel mogelijk mensen deze berichten te zien krijgen. 

Mogelijkheden & Prijzen

Webshop Laten Maken

Toch liever een webshop? Met behulp van WooCommerce is dat geen enkel probleem!

Lees meer
Zoals hiernaast onder het kopje ‘Website Development’ is beschreven zijn er voor WordPress ontzettend veel functionaliteiten. Zo ook de mogelijkheid om van een WordPress website een echte professionele webshop te maken. Hiervoor maken wij gebruik van de WooCommerce plugin.

Wij zien vaak gebeuren dat mensen toch zelf proberen om een webshop op te zetten maar niet het gewenste resultaat kunnen bereiken. Hierdoor gaat er uiteindelijk veel tijd en geld verloren en was het misschien toch verstandiger geweest om het vanaf het begin direct uit te laten besteden om geld over te houden en veel tijd te besparen.

Mogelijkheden & Prijzen

Search Engine Optimization

Beter gevonden willen worden door Google? Wij helpen u een betere ranking krijgen!

Lees meer

Wij weten als geen ander dat het lastig is om bovenaan te komen in Google. Het algoritme van Google is enorm complex en super uitgebreid. Het allerbelangrijkste is om gewoon lekker bezig te zijn met jouw website of onderneming. Zorg dat je niet stil blijft staan! Laat de wereld zien dat jij er serieus mee bezig bent en je wordt vanzelf door Google opgemerkt. Daarbij is het wel van belang dat je een goede basis neer zet met je website, dat de teksten goed in elkaar zitten, dat je de juiste url’s gebruikt en dat Google je site überhaupt wel kan vinden. Dat is waar wij om de hoek komen kijken.

Wij gaan je helpen om beter gezien te worden door Google door je site volledig te laten controleren op verbeterpunten waar wij je aansluitend advies over geven. Zo kom je er achter wat je sterke en zwakke punten zijn op je site en waar nog wat aandacht aan gegeven kan worden. Naast een volledige controle kunnen wij ook een zoekwoorden analyse voor je uitvoeren. Hierdoor kom je te weten welke zoekwoorden nog aantrekkelijk zijn om toe te passen op jouw site.

Zoals boven beschreven is het algoritme van Google enorm complex en kijkt het niet alleen naar een goed gebouwde website en geschreven teksten. Doordat niet alles binnen ons bereik ligt kunnen wij heel lastig succes garanderen. Wel kunnen wij jou goed advies garanderen waardoor je beter gezien gaat worden door Google!

 

 

Mogelijkheden & Prijzen

Klaar om een project te starten?

Wij kijken uit naar onze samenwerking!

Get In Touch

info@WebZaam.nl

Oostercluft 202, Steenwijk

0640112752

facebook icoontje  whatsapp icoontje  instagram icoontje

WhatsApp chat